Merci Mousse Au Chocolat

Merci Mousse Au Chocolat

Merci. 210g.
Jfr-pris 214,05 kr/kg.

44:95 /st

Nyhet
Ingredienser
Chokladpraliner med moussefyllning (40%). Socker, kakaomassa, kakaosmör, vegetabiliskt fett (shea, palm), HELMJÖLKSPULVER, GRÄDDPULVER, SMÖRFETT, SKUMMJÖLKSPULVER, HASSELNÖTTER, MJÖLKSOCKER (LAKTOS), KÄRNMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA), MANDEL, aromer, salt. Vit choklad fylld med vit chokladmousse: minst 32% kakao i chokladdelen. Mjölkchoklad fylld med chokladmousse: minst 32% kakao i chokladdelen. Mjölkchoklad fylld med nötchokladmousse: minst 32% kakao i chokladdelen. Mörk choklad fylld med mörk chokladmousse: minst 50% kakao i chokladdelen. Alla sorter kan även innehålla delar av JORDNÖT samt HASSELNÖT, MANDEL och andra NÖTTER och ÄGG.
Övrigt
EAN kod: 4014400923735
Näringsvärde per 100 gram
  • Energi 2510 Kilojoule
  • Energi 603 Kilokalori
  • Fett 41.90 Gram
  • Varav mättat fett 24.70 Gram
  • Kolhydrat 47.70 Gram
  • Varav sockerarter 44.30 Gram
  • Protein 7.40 Gram
  • Salt 0.22 Gram

Andra tittade också på

Excellence White Vanilla
Alltid lågt pris

Excellence White Vanilla

Lindt 100 g. Jfr-pris 249,50 kr/kg.

24:95 /st

Merci Chokladask Röd

Merci Chokladask Röd

Storck 250 g. Jfr-pris 179,80 kr/kg.

44:95 /st

Chokladkaka Geisha Dark Fazer
Nyhet

2 för 28:-

Chokladkaka Geisha Dark Fazer

Fazer 121 g. Jfr-pris 141,25 kr/kg.

16:95 /st

Lindor Chokladmix

Lindor Chokladmix

Lindt 137 g. Jfr-pris 262,41 kr/kg.

35:95 /st

Joy Kinder
Nyhet

Joy Kinder

Kinder 20 g. Jfr-pris 625,00 kr/kg.

12:50 /st

Lindor Mörk Choklad

Lindor Mörk Choklad

Lindt 137 g. Jfr-pris 262,41 kr/kg.

35:95 /st

Werthers Original Sugar Free Cream Candies

Werthers Original Sugar Free Cream Candies

Storck 70 g. Jfr-pris 242,14 kr/kg.

16:95 /st

Nötbar Mandel, Äpple & Kanel Pauluns
Nyhet

Nötbar Mandel, Äpple & Kanel Pauluns

Pauluns 35 g. Jfr-pris 523,75 kr/kg.

20:95 /st

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies