Färskost Oliv & Örter

Färskost Oliv & Örter

Creme Bonjour. 100g.
Jfr-pris 119,50 kr/kg.

11:95 /st

2 för 20:-

2 för 20:-

Garanterad hållbarhet 6 dagar
Ingredienser:
Laktosfri GRÄDDE, oliver 7%, laktosfritt SKUMMJÖLKSPULVER, salt, örter 0,4% (rosmarin, timjan), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), syra (mjölksyra), vitlökspulver, konserveringsmedel (kaliumsorbat), modifierad stärkelse, arom, syrningskultur. Innehåller: Mjölk. Näringsvärden: per 100 Gram energi 1171 kJ energi 284 kcal fett 29 g - varav mättat fett 19 g kolhydrat 2.30 g - varav sockerarter 2.30 g protein 2.70 g salt 1.30 g
Ingredienser
Laktosfri GRÄDDE, oliver 7%, laktosfritt SKUMMJÖLKSPULVER, salt, örter 0, 4% (rosmarin, timjan), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), syra (mjölksyra), vitlökspulver, konserveringsmedel (kaliumsorbat), modifierad stärkelse, arom, syrningskultur.
Förvaring
Förvaras vid högst 8°C
Övrigt
EAN kod: 8714100898703
Näringsvärde per 100 gram
  • Energi 1171 Kilojoule
  • Energi 284 Kilokalori
  • Fett 29 Gram
  • Varav mättat fett 19 Gram
  • Kolhydrat 2.30 Gram
  • Varav sockerarter 2.30 Gram
  • Protein 2.70 Gram
  • Salt 1.30 Gram

Andra tittade också på

Färskost Kantarell

2 för 20:-

Färskost Kantarell

Creme Bonjour 100 g. Jfr-pris 119,50 kr/kg.

11:95 /st

Färskost Grekisk Vitlök

2 för 20:-

Färskost Grekisk Vitlök

Creme Bonjour 100 g. Jfr-pris 119,50 kr/kg.

11:95 /st

Färskost Pepparrot

2 för 20:-

Färskost Pepparrot

Creme Bonjour 100 g. Jfr-pris 119,50 kr/kg.

11:95 /st

Castello Färskost Vitlök KRAV
Krav Alltid lågt pris

Castello Färskost Vitlök KRAV

Castello 150 g. Jfr-pris 150,00 kr/kg.

22:50 /st

Färskost Gräslök

2 för 20:-

Färskost Gräslök

Creme Bonjour 100 g. Jfr-pris 119,50 kr/kg.

11:95 /st

Grana Padano Riven

Grana Padano Riven

Coop 70 g. Jfr-pris 278,57 kr/kg.

19:50 /st

Mascarpone

Mascarpone

Galbani 250 g. Jfr-pris 126,00 kr/kg.

31:50 /st

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies