Lindahls Kvarg Vanilj

Lindahls Kvarg Vanilj

Lindahls. 900g.
Jfr-pris 33,28 kr/kg.

29:95 /st

Hälsosignerad Vara
Nyhet
Ingredienser
Ingredienser/Ainekset: Pastöriserad MJÖLK/pasteurisert MELK/pastöroitu MAITO, mjölksyrakultur/ melkesyrekultur/ hapate, ystenzym/mikrobiell løpe/ mikro- biologinen juoksute, förtjockningsmedel/ sakeuttamisaine (modifierad majs- stärkelse/ muunnettu maissitärkkelys), naturlig vaniljarom/ luontainen vanilja- aromi, syra/ happamuudensäätöaine (citronsyra/ sitruunahappo), sötningsmedel/ søtstoffer/makeutusaineet (Acesulfam K, aspartam/ acesulfaami K, aspartaami, ) färgämne/ farvestoff/ väriaine (betakaroten/ karoteeni). Innehåller en källa av fenylalanin./ Inneholder en fenylalaninkilde./ Sisältää fenyylialaniinin lähteen.
Förvaring
Förvaras vid högst 8°C
Övrigt
EAN kod: 7392672003940
Näringsvärde per 100 gram
  • Energi 260 Kilojoule
  • Energi 60 Kilokalori
  • Fett 0.20 Gram
  • Varav mättat fett 0.10 Gram
  • Kolhydrat 3.50 Gram
  • Varav sockerarter 3.10 Gram
  • Protein 11 Gram
  • Salt 0.10 Gram

Andra tittade också på

Yalla Mild Kvarg Vanilj 1000G
Nyhet

Yalla Mild Kvarg Vanilj 1000G

Yalla® 1000 g. Jfr-pris 33,95 kr/kg.

33:95 /st

Kvarg Vaniljsmak Utan Tillsatt Socker

2 för 26:-

Kvarg Vaniljsmak Utan Tillsatt Socker

Lindahls 500 g. Jfr-pris 43,00 kr/kg.

21:50 /st

Kvarg Vaniljsmak 0,1%

Kvarg Vaniljsmak 0,1%

Coop 500 g. Jfr-pris 39,00 kr/kg.

19:50 /st

Kvarg Blåbär/Vanilj Lindahls
Nyhet

Kvarg Blåbär/Vanilj Lindahls

Lindahls 900 g. Jfr-pris 33,28 kr/kg.

29:95 /st

Kvarg Vanilj

2 för 26:-

Nyckelhålsmärkt

Kvarg Vanilj

Lindahls 500 g. Jfr-pris 39,90 kr/kg.

19:95 /st

Kvarg Naturell 0,1%

Kvarg Naturell 0,1%

Coop 1000 g. Jfr-pris 28,95 kr/kg.

28:95 /st

Yoghurtkvarg Vanilj

Yoghurtkvarg Vanilj

Arla 1000 g. Jfr-pris 22,50 kr/kg.

22:50 /st

Kvarg Naturell 0.2%

2 för 26:-

Kvarg Naturell 0.2%

Lindahls 500 g. Jfr-pris 29,30 kr/kg.

14:65 /st

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies