Invigning av Coop City Östersund

Idag inviger Coop City Östersund efter en omfattande ombyggnad. Coop Nord har investerat 15 miljoner i butiken. Nya Coop City kännetecknas av hållbarhet och matglädje.

- ”Ombyggnaden har varit en positiv resa för oss. Vi har fått en otroligt fin butik och blivit ett än mer sammansvetsat gäng”, säger Maria Munk, butikschef.

En nyhet är varma butikslagade luncher som kan köpas med eller ätas direkt i butikens café. Coop City har nyanställt en kock och utbildat medarbetare i matlagning och butiksbakning.

All inredning i butiken är utbytt, med energisnåla kylar och frysar samt LED-belysning. Den gröna färgen ska signalera matglädje, hållbarhet och ekologi.

- ”Vi vill att det ska vara enkelt att välja varor som är bra för miljön. Vi lyfter gärna fram ekologiska och närproducerade varor”, säger Maria Munk.

Ombyggnaden startade i februari och responsen från kunderna har varit positiv. Under invigningsdagen bjuder Coop City på tårta och överraskningar som tack för ett gott samarbete.

-”Vi är verkligen tacksamma för allt stöd vi fått under ombyggnaden” säger Maria Munk. ”Nu vill vi fira tillsammans med våra ägare och kunder!”

Ytterligare information:

Elin Bäckman, kommunikationschef, Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se