Våra egna varor

I Coop är det du som äger. När vi är många har vi också möjlighet att gå samman och påverka pris och kvalitet. På så vis slipper vi dyra mellanhänder, kostnader för reklam och kan välja att pressa priset eller handplocka extra fina varor. Vår mjölk är ett bra exempel – den både smakar gott och är nyttig plus att den är billigare än mjölkgrannen på samma hylla.

Bäst i test - Coops egna varor

Här hittar du Coops egna varor som har fått en topplacering bäst i test. Vi är stolta över våra produkter som håller hög kvalitet - upptäck dem du också.

Änglamark

Änglamark, som skapades 1991, är idag störst i Sverige på ekologi och står för närmare hälften av vår totala ekologiska försäljning och innefattar cirka 600 produkter.

Coop

Varumärket Coop är produkter med hög kvalitet till ett bra pris. Sortimentet är brett med allt från flingor och tvättmedel till tacoprodukter och blöjor. Och vi lanserar ständigt nya produkter - håll utkik i din butik.

X-tra

Basvaror för en god och plånboksvänlig vardag. Vi lägger allt fokus på innehållet och håller ett lågt pris tack vare stora volymer och enkla förpackningar.

Veckans ekologiska

Det ska vara enkelt att ta ett grönt beslut. Varje vecka sänker vi priset rejält på flera ekologiska varor – det blir både miljön och plånboken glad av.