Kundpanel Låna

Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Gå med i MedMera Banks Kundpanel Låna. I vår Kundpanel har du möjlighet att hjälpa oss med förbättring och påverka utvecklingen av våra produkter och tjänster för Coop Privatlån.

Vi vill höra din åsikt!

Som medlem i MedMera Banks Kundpanel Låna har du möjlighet att tycka till om våra produkter och tjänster för Coop Privatlån. Vi vill gärna höra alla dina åsikter, både vad vi gör bra och vad som kan bli bättre. Genom att vara med i vår Kundpanel har du möjlighet att hjälpa oss att göra vardagen enklare för dig som kund!

Så här fungerar det

Cirka en gång i månaden får du en undersökning i form av en digital enkät via e-post där du får besvara frågor inom olika områden om våra produkter och tjänster för Coop Privatlån. Du svarar på frågorna i din takt. I mejlen får du även information om hur lång tid det tar att besvara frågorna.

Vi kan efter avslutad undersökning kontakta paneldeltagare via mejl för att ställa följdfrågor. Paneldeltagare kan även bli tillfrågade om att delta i olika fokusgrupper, som också är helt frivilligt delta i.

Anmäl dig till kundpanelen

För att bli medlem i kundpanelen klickar du på knappen nedan och anger din e-postadress.

När du anmäler dig får du även godkänna våra Användarvillkor för Kundpanelen (PDF). Det kostar inget att vara med i MedMera Banks Kundpanel Låna och du kan när du vill går ut kundpanelen genom att avregistrera dig från kundpanelutskicken du får till din e-postadress.

Bli medlem i kundpanelen

Vi respekterar din integritet

Vi värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. När du går med i kundpanelen accepterar du våra användarvillkor för MedMera Banks Kundpanel. Mer information om vår personuppgiftsbehandling hittar du på coop.se på sidan bankkund.

Vanliga frågor

  • Kundpanelen har en separat kundlista som du anmäler dig till. När det gäller kunddata så är det enbart e-postadress som sparas i kundlistan. När du avanmäler dig från Kundpanelen tas du bort från den listan.

  • Svaren du lämnar i en undersökning kommer att användas för att utveckla och förbättra vår verksamhet och våra produkter och tjänster. Dina svar sparas som längst till dess att du går ur Kundpanelen eller upp till 1 år från din senaste aktivitet.

  • Som paneldeltagare kan du när som helst avsluta din medverkan i MedMera Banks Kundpanel genom att avanmäla dig från kundpanelutskicken du får till din e-postadress.

    Om du som paneldeltagare inte är aktiv på 12 månader kommer vi automatiskt avsluta ditt medlemskap i kundpanelen. Du kan när som helst bli medlem i kundpanelen igen.