Änglamarkspriset 2015

Vinnare av Änglamarkspriset 2015

Grattis Fältbiologerna! Vinnare av Änglamarkspriset 2015.

För trejde året i rad är det svenska folket som utser Änglamarksvinnaren genom röstning på coop.se och via sms. Och intresset för Änglamarkspriset är stort - tusentals har valt att rösta på sin favorit.

Bland tre värdiga finalister var det Fältbiologerna som fick flest svenska hjärtan att klappa. De vann prischecken på 100 000 kronor, äran och publikens jubel på Skansen i Stockholm där prisutdelningen ägde rum.

Se Fältbiologernas presentationsfilm

Årets tema 2015:

"Sveriges grönaste inspiratör" - Person eller organisation som har gjort viktiga insatser för att barn och ungdomar ska öka sin kunskap och motivation för en hållbar utveckling på vår planet.
Fokus ligger på mat, kultur, utbildning, miljö eller odling. Det kan vara i stort eller smått, en företagsidé eller ett ideellt projekt, ett nationellt eller ett internationellt arbete.

Klicka på respektiva finalist för att läsa mer:

BoodlaFältbiologernaNaturskoleföreningen

Coop har delat ut Änglamarkspriset sedan 2002. Priset belönar människor som är eldsjälar och hjältar som har idéer som vill förändra världen!

Vi vill att det ska bli Sveriges största miljöpris – alla får vara med att nominera och rösta.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!