Wokad brysselkål med ingefära och chili
  • Tid 15 min

Wokad brysselkål med ingefära och chili

3.33 (33 betyg)

Brysselkål med lite hetta får du om du smaksätter dem chili och vitlök.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg färska brysselkål
  • 2 msk solrosolja
  • 0.5 finstrimlad röd chilifrukt
  • 1 msk fint strimlad färsk ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Ansa brysselkålen. Hetta upp olja i en wokpanna. Stek brysselkål, chili, ingefära, vitlök och salt 7-8 minuter på hög värme. Ruska pannan eller rör med en slev då och då.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig
Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • git

    Vi hade detta till julbordet, det var gott!

  • inga ericson

    intressant att prova