Ugnsrostad persiljerot
  • Tid 30 min
  • Ugn 200º

Ugnsrostad persiljerot

2.6 (5 betyg)

Persiljerot med sting av chili.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0.5 urkärnad, finhackad röd eller grön färsk chilifrukt
  • 600 g persiljerot, skalad i stavar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda olja, salt, senap och chili. Vänd runt blandningen med persiljeroten, rosta i ugn 15-20 minuter.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Ninni

    Jättegott, gör det ofta som tillbehör till kött istf potatis