Trattkantarelltoast med fetaost
  • Tid 25 min
  • Ugn 250º

Trattkantarelltoast med fetaost

3.21 (34 betyg)

Gör en underbar höstmacka på skogens guld - trattkantarellen.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6
  • Ugnstemperatur 250º

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g rensade trattkantareller
  • 2 hackade schalottenlökar, eller samma mängd rödlök
  • 2 msk smör
  • 1 msk rosépeppar
  • 150 g fetaost
  • 0.5 lantbröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek svampen i en torr stekpanna tills det mesta av vätskan kokat bort. Tillsätt lök och smör och fräs några minuter under omrörning. Smula i peppar och fetaost och blanda ihop.

  2. 2

    Ta stekpannan från värmen. Stek eller rosta brödskivorna. Fördela svampblandningen på bröden, lägg på en plåt och gratinera högt upp i ugnen cirka 5 minuter.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Marina Östmark

    Vi plockade 60 l. trattkantareller i höstas, så det här receptet kommer jag att använda til mina gäster.

  • Anette

    Smaskens. Det måste jag prova