Surdegsmacka med färskost och kalkon
  • Tid 10 min

Surdegsmacka med färskost och kalkon

4.33 (3 betyg)

Tänk grönt och lägg på sallad och andra grönsaker på mackan.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 100 g färskost
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 blad krispsallad
  • 1 plattor skivat äpple
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 1 morot
  • 30 g ärtskott
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bred färskost på brödskivorna, lägg på sallad, äppel- och kalkonskivor.

  2. 2

    Skala moroten med potatisskalare. Fortsätt att skala moroten tills inget återstår.

  3. 3

    Toppa smörgåsen med ärtskott, morotsgirlanger och peppar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar