Stor pizza med skink- och rucolatopping
  • Tid 30 min + tid i ugnen
  • Ugn 225º

Stor pizza med skink- och rucolatopping

3.4 (20 betyg)

Hemgjord pizza toppad med champinjoner, ost och rökt skinka.

  • Tillagningstid 30 min + tid i ugnen
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 1 pkt pizzamix
  • 4 tomater, tunt skivade
  • 160 g skivade champinjoner
  • 2 tunt skivade vitlöksklyftor
  • 100 g ost
Topping:
  • 100 g rucola
  • 150 g rökt skinka, skivad
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Dela

Dela detta recept

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 225 grader.

  2. 2

    Följ instruktionerna på pizzakitförpackningen. Toppa pizzan med tomat, champinjoner, vitlök och ost. Grädda i ugnen 15-20 minuter.

Servering

  1. 1

    Toppa pizzan med skinka, rucola och peppar.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Lägg på skivade bananer istället för champinjoner om barnen gillar det mer.
Toppa pizzan med solrosfrön eller pumpakärnor.
Sara Begner, Matkreatör, Coop

Dela

Dela detta recept

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • hayden

    trevligt och enkelt recept. Jag föredrar nätet beställa pizza via deliverypizza.se