Smörrebröd med potatis och äggröra
  • Tid 20 min

Smörrebröd med potatis och äggröra

2.6 (5 betyg)

En matig smörgås att äta som förrätt eller till en liten lunch. Krämigt och gott!

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 danskt rågbröd
  • 200 g kokt, kall färskpotatis
  • 250 g tunt skivade rädisor
  • 25 g rucola
Äggröra:
  • 4 mosade hårdkokta ägg
  • 0.5 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 2 krm salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 25 g vattenkrasse, eller machésallad
  • 0.5 finhackad rödlök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda samman ägg, senap, majonnäs, salt och peppar till en äggröra.

  2. 2

    Bred majonnäs på brödet. Fördela rucola, rädisor och krasse ovanpå. Skiva potatisen tunt och bred ut skivorna på salladen. Klicka ut äggblandningen över smörgåsarna. Toppa med rödlök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar