Salsa fresca

Bild på Salsa fresca
1 timme 10 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 250 g körsbärstomater i klyftor
  • 200 g tärnade gurka
  • 1 dl gröna ärter
  • 2 skivade salladslökar
  • 0,5 dl chilisås
  • 2 krm tabasco
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Servering:

  • 0,5 dl hackad koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 1 timme 10 minuter

Blanda alla ingredienser och låt salsan mogna i kyl ca 1 timme. Vänd ner koriandern vid servering.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (12 stycken)

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!