Rödbetssallad med fetaost
  • Tid 15 min

Rödbetssallad med fetaost

3.3 (23 betyg)

En vatriant av rödbetssallad kryddad med fetaost och tranbär.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g färska rödbetor
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 150 g smulad fetaost
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl torkade tranbär eller russin
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Skala och skiva de okokta rödbetorna tunt. Använd gärna osthyvel eller matberedare.

  2. 2

    Blanda rödbetor, yoghurt och fetaost i en skål. Salta och peppra.

  3. 3

    Lägg upp salladen på ett fat och strö över tranbär eller russin.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig
Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Britta/webbredaktioenen

    @Göran Bergman Vilken förpackning syftar du på?

  • Göran Bergman

    Detta stämmer inte alls med det recept som står på förpackningen. På förpackningen står "Rödbetssallad med fetaost och rostade pinjekärnor". Söker man på det får man ingen träff.

  • Britta/Webbredaktionen

    Det ska vara färska okokta rödbetor.

  • Inkeri Nilsson

    Färska rödbetor? Kokta? Inlagda, eller vad?