Oreganomarinerad fetaost

Bild på Oreganomarinerad fetaost
15 minuter + tid för marinering

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g fetaost

Dressing:

  • 1 dl olivolja
  • 0,5 citron, pressad saft
  • 0,5 dl hackad färsk oregano eller 1 tsk torkad
  • 0,5 tsk salt

Tillbehör:

  • 0,5 strimlad rödlök
  • 2 dl svarta oliver
  • 2 klyftade citroner
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 15 minuter + tid för marinering

Blanda dressingen och marinera fetaosten minst 10 minuter, gärna ett dygn.

Vänd ner rödlök, oliver och citronklyftor.

Servera eventuellt med bröd.

Betyg (2 stycken)

Kommentera receptet

Du måste logga in för att kommentera ett recept

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!