Matig lunchmacka
  • Tid 10 min

Matig lunchmacka

3.36 (11 betyg)

Lägg falukorven på en macka istället för i stekpannan.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 8 skivor bröd, gärna surdeg
  • 4 msk majonnäs
  • 4 vändstekta ägg
  • 100 g skivad falukorv
  • 8 salladsblad
  • 1 skivad bifftomat
  • 0.5 skivad gurka
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bred majonnäs på brödskivorna.

  2. 2

    Lägg ihop bröden två och två med stekt ägg, korv (ev stekt), sallad, tomat och gurka emellan.

  3. 3

    Packa in mackorna i smörpapper och skär med tandad kniv på mitten.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Camilla

    Mumsigt!!

  • ennio grilli

    jag tycker att franska bröd är brttre