Korvwrap med morotskross och örtkeso
  • Tid 25 min

Korvwrap med morotskross och örtkeso

5 (1 betyg)

En uppdaterad klassiker! Här får korven sällskap av potatismos med morot samt keso med örter. Allt hopvirat som en wrap.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g potatis
  • 300 g morot
  • 25 g smör
  • salt
  • 8 kabanoss eller andra tunna korvar
  • 250 g keso
  • 2 tsk olivolja
  • 0.5 msk örtkrydda
  • 4 romansalladsblad
  • 4 tortillabröd
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Krossa med potatiskross eller ballongvisp. Klicka i smör och vänd runt. Smaka av med salt.

  2. 2

    Stek korvarna tills de är varma med fin yta. Smaksätt keson med olja och örter. Servera kross och korv med sallad och keso i tortillabröd.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smaksätt med din favoritketchup, t ex sirirachasås.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar