Hasselnötskakor

Bild på Hasselnötskakor
25 minuter

Ingredienser

20 st
  • 3 dl hasselnötter
  • 2 tsk svarta teblad (gärna äppel- & kanelte)
  • 2 dl florsocker
  • 2 ägg, endast vitor

Dekoration:

  • 20 hasselnötter
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • Ugn: 175º
  • 25 minuter

Kör hasselnötter och teblad i en mixer tills nötterna är väl hackade. Tillsätt socker och mixa tills allt är väl blandat. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda i nötterna och klicka ut smeten på en smord plåt. Dekorera varje kaka med en hasselnöt. Grädda i mitten av ugnen i cirka 12 minuter.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (18 stycken)

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!