Grönkålssallad med fetaost och granatäpple
  • Tid 15 min

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

4.5 (8 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

6 portioner
  • 200 g färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 äpplen, tunt skivade
  • 1 dl russin
  • 1 dl mandel, rostade
  • 150 g fetaost
  • 0.5 granatäpple, kärnorna
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Ansa bort ev grova stjälkar från grönkålen. Krama grönkålen i en stor serveringsskål med olja och salt så kålen mjuknar något.

  2. 2

    Vänd runt med äpple, russin, mandlar, smulad fetaost och granatäppelkärnor.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Servering

Blanda gärna salladen med en dressing på olja, pressad citron, vitlök, salt och peppar.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Fetaosten går lika bra att byta ut mot ädelost.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Liknande recept