Griljerad skinka- klassisk
  • Tid 10 min + tid i ugn
  • Ugn 225º

Griljerad skinka- klassisk

0 (0 betyg)

Snabbgjord och god grilljering till skinkan. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

  • Tillagningstid 10 min + tid i ugn
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

  • 1 kokt rimmad skinka
  • 2 äggulor
  • 1 dl klassisk senap, eller annan favorit
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl ströbröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 225°. Skär bort svålen på skinkan. Lägg skinkan i en rymlig ugnsform och klappa torr.

  2. 2

    Rör ihop äggulor, senap och socker. Pensla blandningen över skinkan och strö över ströbrödet. Sätt in formen i mitten av ugnen 10–15 min, tills griljeringen har fått fin färg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar