Flädergranité med mousserande vin

Bild på Flädergranité med mousserande vin
5 minuter + 2 timmar i frysen

Ingredienser

4 portioner
  • 1 dl koncentrerad flädersaft
  • 2 dl vatten
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 2 dl mousserande vitt vin eller cider
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 5 minuter + 2 timmar i frysen

Blanda saft och vatten i en låg form och ställ in i frysen cirka 2 timmar.

Ta ut formen med den frusna vätskan och rispa i den med en sked eller gaffel så att den får en grov textur, ungefär som snö. Lägg genast upp granitén i portionsglas och toppa med färsk mynta. Slå på mousserande vin vid serveringen.

Betyg (19 stycken)

Kommentera receptet

Du måste logga in för att kommentera ett recept

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!