Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök
  • Tid 10 min

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

3 (2 betyg)

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 4 minibaguetter eller liknande
  • 4 salladsblad
  • 50 g ärtskott
  • 160 g rostbiff i tunna skivor
  • 1.5 dl rostad lök
  • 8 körsbärstomater, skivade
Remouladröra
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Finhacka pickles och blanda med övriga ingredienser till såsen. Smaka av med salt.

  2. 2

    Snitta baguetten och lägg i salladsblad, ärtskott och rostbiff. Skeda på röran, strö över den rostade löken och stick in några tomatskivor.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar