Apelsinsallad med oliver

Bild på Apelsinsallad med oliver
10 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 4 apelsiner, skalade, i bitar
  • 1 skivad röd lök
  • 12 gröna oliver
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färska myntablad eller motsvarande mängd torkad
  • 2 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Erbjudanden i receptet

Ekologiska apelsiner i nät Medlemspris Ekologiska apelsiner i nät 15:- /st

Gör så här

  • 10 minuter

Varva apelsiner, lök och oliver. Strö över lite salt, peppar och mynta. Ringla över olja.

Servering

Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk.

Tips

Om du inte hittar fäsrk mynta går det bra att ersätta med torkad. Då tar du ungefär en fjärdedel av den färska mängden.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (2 stycken)

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!