Mer Smak 8 - 2013

Mer Smak 8 - 2013

Skördetid närmar sig i skog och sjö. Sara Begner bjuder på recept med sina vilda favoriter. Vi tipsar om hur du uppdaterar lunchlådan till nytt smakrikt innehåll och läser om Mons Kallentofts hedonistiska matintresse.

Jobbstarta med smakrika lunchlådor. I nya numret av Mer Smak berättar vi hur du gör jobblunchen till dagens höjdpunkt. Samtidigt är det skördetid i skog och sjö. Sara Begner tar dig med på en utflykt till skogen och bjuder på recept med vilda favoriter. Eller vad sägs om en läcker pizza med svamp och ruccola och kolasmakande pannacotta med bär?

Klara, 9 år, lär oss laga lax med rödcurry i barnens kockskola och gourmet-snobben Mons Kallentoft berättar om när han åt sig till ett sjukhusbesök. Vet du förresten vad hans saftigaste nota slutade på?

Mer Smak nummer 8 landar i brevlådan den 19-21 augusti.

Mer Smak 8 - 2013 (pdf - öppnas i nytt fönster)

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!