Mer Smak 12 - 2014

Årets slutspurt är i full gång, och i nummer 12 av Mer Smak börjar vi ställa in siktet på nyår.

Sara Begner ger oss en lika god som klassisk nyårsmeny med räksoppa, gravad oxfilé och chokladpannacotta. Dessutom får vi briljanta Elisabeth Johanssons guide till Londons alla mat-måsten.

Men vi har inte helt lämnat julen: Vi bjuder på de fem godaste recepten till julbordet: Vad sägs om parmalindade köttbullar och päronpizza? Vi hälsar på i Sanna Lundells julbonade kök och får höra om julfirande i hennes familj. Och i Vego får vi Tommy Myllymäkis bästa gröna rätter - lika goda på julbordet som en vanlig vardag.

Och som vanligt: Vardagsakuten, Laga ikväll, Barnens kockskola och Saras söta.

Mer Smak nummer 12 landar i brevlådorna 15-17 december.

Här kan du läsa Mer smak som pdf

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!