En godare jul

Julmat

Julmat kan varieras på massor av sätt. Kolla in våra recept för ett julbord som alla kommer tycka om och bli inspirerad!

Adventsfika

Advent är en härlig tid att bjuda hem familj och vänner. Låt dofterna av glögg, lussebullar och pepparkaka som bjuda in till en första smak av julen.

Glöggmingel

Låt glöggminglet sätta prägel på julen. Här hittar du recept på läckra laxsnittar, baconlindade fikon och allt annat du behöver för det perfekta glöggminglet.

Julgodis

Högtiden för alla gottegrisar är här. Här ger vi dig tipsen för det godaste julgodiset, den perfekta knäcken och bästa chokladtryfflarna.

Julbak

Julbak hör julen till. Doften av nybakat sprider sig med lussebullar och pepparkakor i långa rader. Kavla upp ärmarna och upptäck nya favoriter.

Juldessert

Det finns egentligen bara en regel för en juldessert - det ska vara riktigt gott. Lyxa till julen lite extra med underbara recept på juliga desserter.

Julsill

Sillen har en given plats på matbordet vid jul. Här hittar du recepten på sillarna vi mer än gärna lägger på vår jultallrik.

Julbröd

Hemlagat knäckebröd blir sagolikt gott till julbordet om det extrautrustas med olika fröer och julkryddor.

Julsill

Här hittar du recepten på sillarna vi mer än gärna lägger på vår jultallrik.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!