God gryta coq au vin

Grytor

En god gryta passar extra bra att laga under höst och vinter. Från mustig köttgryta och het chili con carne till smakrik kycklinggryta och vegetarisk gryta med höstens primörer. Här hittar du recept på goda grytor!

Stroganoff

Stroganoff är en riktig klassiker. Hitta dina favoriter på korv stroganoff, biff stroganoff, stroganoff med halloumi och vegetariskt.

Älggryta

Funderar du på hur du ska laga en god älggryta? Här har vi samlat recept på älggrytor och andra grytor med vilt att inspireras av. Laga en mustig viltskavsgryta eller klassisk renskavsgryta.

Köttgryta

Köttgrytor på hösten är ett måste. Här har vi samlat recept på mustiga köttgrytor med grytbitar, grytor tillagade i ugn och härliga långkok.

Korvgryta

Korvgryta är en rätt som passar stora som små. Heta grytor med chorizo och smakrik falukorv och rotfrukter.

Kycklinggryta

En mustig kycklinggryta är enkelt att laga och framför allt väldigt gott. Här hittar du goda recept på kycklinggrytor.

Linsgryta

Linsgryta kan varieras i all oändlighet beroende på vad du gillar. Enkel linsgryta med kokosmjölk, curry eller med asiatiska smaker. 

Fläskfilégryta

Fläskfilégryta kan lagas på många olika sätt. Snabb, enkel eller kryddig? En smakrik fläskfilégryta med champinjoner, bacon eller mango chutney.

Gryta på högrev

Inget slår en mustig högrevsgryta. Laga en chili på högrev eller en het gulaschgryta som långkok. Här är goda recept på grytor med högrev.

Lammgryta

Goda lammgrytor till både vardag och fest. Lamm med indiska smaker eller varför inte kaffekokt lammgryta.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!