Fisktacos med tillbehör

Snabba middagar

Snabba och enkla recept som är både nyttiga och ger hela familjen energi. Här är det middag som du svänger ihop på max 30 minuter och med smaker som hela familjen gillar som gäller.

Fisk

Fisk är bästa snabbmaten. Panerad, ugnsbakad, grillad eller i gryta - fisk kan varieras på så många goda sätt. Både nyttigt och barnvänligt.

 

Pasta

Spagetti, makaroner, fettuccine, bucati. Pasta är som pytt, släng ner det som finns hemma och på några minuter har du trollat fram en ny och favoriträtt. 

 

Vegetariskt

Välkomna mer grönt in i köket och var inte rädd för att kombinera och testa nya smaker. Det ska vara lätt att svänga ihop något vegetariskt som garanterat går hem hos hela familjen. 

 

Kyckling

Knepet för en godare kyckling är att inte steka den för länge. Prova genom att sticka en gaffel i den tjockaste delen och när köttsaften är genomskinlig är kycklingen färdig.

 

Korv

Minsta lilla korv i maten kan få vilket motsträvigt barn som helst att mjukna och visa intresse för nya smaker. Välj högt kötttinnehåll, gärna ekologiskt och lokalt producerad oavsett korv.

 

Färs

Sätt fart på färsen och ge den nya smakkompisar. Det finns många olika sorters köttfärs att välja på och inte minst köttbullarna kan varieras genom valet av färs.

 

Gröna tillbehör

Låt potatisen, riset och pastan ta mindre plats på tallriken till förmån för fler gröna tillbehör. Låt olika slags fröer och nötter bli draghjälp till dina nyfunna sallader.

 

Vardagsvänner

Med rätt saker i frys och kyl blir fixet med vardagsmaten betydligt enklare. Förutom färs, fisk och kyckling är följande saker perfekta att ha i lager.

I kylen: I frysen:
Fem olika grönsaker eller rotfrukter Wokgrönsker när du vill slippa hacka och strimla.
Ajvar relish Broccolibuketter från Änglamark passar utmärkt i gratänger.
Matlagningsyoghurt Fryst mango i tärningar, lika bra som den färska.
Fetaost Smördegsplattor till paj eller en snabb efterrätt.
Citron, röd chili och ingefära  

Relaterat innehåll

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!