Gratinerade pastaknyten med valnötter och fetaost

Ett ekologiskt skafferi

Med rätt vänner i skafferiet blir det lättare att få till en smarrig vardagsmiddag. Är de dessutom ekologiska blir det garanterat ännu godare.

Se till att bönor, tomater på burk, kokosmjölk och olika slags fröer och nötter blir stammisar i köket. Tillsammans med några kalla kompisar från frysen blir vardagsmiddagen mer lättfixad. Och ha alltid mörk choklad på lut, för visst är det härligt att överraska med något sött efter maten en helt vanlig onsdagskväll.

Tomat med smak

Hela, krossade, körsbärsstora eller passerade. Tomat på burk eller i tetra är en höjdare under vinterhalvåret när det är lite si och så med smaken på de färska. Höjdare nummer två, det ekologiska sortimentet växer.

 

Busgoda bönor

Billigt, klimatsmart och busgott, med olika sorters bönor på lager står man sig aldrig slätt. Salladen blir godare, soppan matigare och färsen fartigare. Alla vinner på att äta mer bönor.

 

Nöt- och frömixa

Förutom att nötter och olika slags frön ger en lyxig känsla till salladen eller soppan är de perfekta som panering. Knaprigt gott och nyttigt, bättre kan det inte bli.

 

Coolt i frysen

Ta ut fisken eller kycklingen på morgonen och låt dem tina i kylen under dagen. Vid middagsdags är de redo för tillagning. Missa inte frysdiskens växande skara av alldeles utmärkt goda grönsaker och kryddörter.

 

Överraskande gott

Låt stunden runt middagsbordet bli dagens höjdpunkt. Sitt kvar extra länge och överraska med vardagsnjutning i form av efterrätt.

 

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!