Picknickmacka med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Picknickmat

Vad passar bättre än picknick i naturen när solen skiner och magen kurrar? Välfyllda picknickmackor och wraps, matiga sallader, barnens bästa picknickmat, söta kakor och picknickkorgen är redo! Här hittar du goda recept på picknickmat.

Sportlovsmat

Se upp i backen - här kommer den godaste sportlovsmaten som passar både barn och vuxna. Lätt att laga och lätt att ta med. 

Utflyktsmat

Här har vi samlat våra bästa tips och recept på utflyktsmat som passar utmärkt till matsäck när hungern smyger sig på ute i naturen.

Grilla korv

Att grilla korv är trendigt. Hitta din favorit bland smakrika korvar och duka upp en härlig buffé med salsiccia, chorizo och bratwurst.

Picknick med barnen

Picknick med barn ställer oftast lite andra krav på utflyktsmaten. Fyllda pannkakor, härliga mackor och söta kakor. Här är picknickmaten som garanterat går hem hos barnen!

Picknickmackor

En matig wrap eller baguette är den ultimata maten för en härlig picknick. Fyll den, slå in i en servett och ge dig omedelbart ut och njut.

Matiga sallader

Picknicksallad! Här har vi samlat våra bästa recept på matiga sallader som passar perfekt att ta med på picknick i det gröna.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!