Blåbärsbowl med hirs

Frossa i frukt & bär

Njut av sommarens och höstens alla frukter och bär så ofta du kan. Sommaren erbjuder självplock av färska bär och frukt. På vintern byter du ut dem mot apelsiner, mandariner och andra exotiska bär och frukter som finns i butiken.

Citrus i maten

Välkomna citrusfrukterna till matlagningen. Apelsin och citron passar till nästan allt och ger en härlig balanserad syra som lyfter de flesta rätter. 

Sylta och safta

Njut av sommarsmakerna året runt och spara dem i burk eller på flaska. Här är våra bästa recept och knep för godare sylt, marmelad och chutney.

Äppelpassion

Vem säger nej till äppelpaj med vaniljsås? Glöm inte att äpple även passar väldigt bra i maten. Här hittar du våra smaskigaste recept med äpple.

Exotiska frukter

Prova att hacka ner en exotisk färgklick i salladen. Vill du ha röd, grön eller gul dekoration? Vi hjälper dig att hitta de bästa vitaminbomberna.

Fler erbjudanden till din e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få fler och bättre erbjudanden. Dessutom får du erbjudanden som är baserade på vad just du brukar handla.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!