Tagliatelle med kallrökt lax, dill och citron

Mat för alla tillfällen

Dela vår passion för maten och slösa med fler tillfällen att testa nya recept och samlas runt middagsbordet. Här har vi samlat alla våra receptfavoriter.

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

Veckomenyer

Vardagsmiddagar planerade och klara. Vi har gjort menyer som hjälp i planeringen så nu är det bara för dig att handla och börja laga. 

Barnens chili con carne

Barnens kockskola

Släpp in barnen i köket och låt dem laga maten själva. Här är våra bästa recept när även de små kockarna ska bjuda på en härlig måltid.

Pestofrikadeller i tomatsås

Snabba middagar

Välkomna enkla recept som är både nyttiga och ger hela familjen energi. Här är det middag som du svänger ihop på max 30 minuter som gäller.

Soppa med pepparrotskräm

Matig soppa

Soppa är en livräddare i köket och det är alltid högsäsong för matiga soppor. Vi kokar inte soppa på en spik utan gör dem ruskigt matiga.

Gyllene havrepannkakor

Pannkakor

Älskade pannkaka! Perfekt till frukost, mellanmål eller varför inte middag? Vi har enkla och goda recept på söta och matiga pannkakor och plättar.

Fler erbjudanden till din e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få fler och bättre erbjudanden. Dessutom får du erbjudanden som är baserade på vad just du brukar handla.

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!