Tagliatelle med kallrökt lax, dill och citron

Mat för alla tillfällen

Dela vår passion för maten och slösa med fler tillfällen att testa nya recept och samlas runt middagsbordet. Här har vi samlat alla våra receptfavoriter.

Påskmat

Påsken är en stor mathelg där påskbordet är i fokus. Här finns recepten på allt från ägg och lax till påskgodis och vår klassiska påsktårta. Bjud på trerätters påskmiddag - eller varför inte påskbrunch? Här finns alla påskrecept du behöver.

Veckomenyer

Vardagsmiddagar planerade och klara. Vi har gjort menyer som hjälp i planeringen så nu är det bara för dig att handla och börja laga. 

Favoriter med ägg

Ägg är smart mat på många sätt. Ett näringsrikt inre i en suverän förpackning. Har du ägg hemma går det snabbt att laga något gott.

Barnens kockskola

Släpp in barnen i köket och låt dem laga maten själva. Här är våra bästa recept när även de små kockarna ska bjuda på en härlig måltid.

Pannkakor

Älskade pannkaka! Perfekt till frukost, mellanmål eller varför inte middag? Vi har enkla och goda recept på söta och matiga pannkakor.

Fler erbjudanden till din e-post

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få fler och bättre erbjudanden. Dessutom får du erbjudanden som är baserade på vad just du brukar handla.

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!