Årets... prisades på Coop Nords kickoff

På Coop Nords årliga kickoff fick Årets Säljare, Chef, HK-medarbetare och arbetsplats motta priser för särskilda insatser för föreningens bästa under 2017.

Årets chef blev Susanne Rindelöv, stormarknadschef på Coop Forum i Skellefteå, med motiveringen:

"Coop Forum Skellefteå gör ett makalöst år både när det gäller försäljning och resultat, en av anledningarna är att Stormarknaden alltid håller en väldigt god driftnivå med grymt säljtryck. Susanne är en stormarknadschef med högt engagemang i stort och smått, hon är en ledare som deltar aktivt i driften och är en fantastisk förebild för sina medarbetare. Hon får också med sig sitt gäng mycket bra genom ett ledarskap som bygger på rak kommunikation, uppmuntran och bekräftelse."

Årets Säljare blev Siv Häggman från Coop Torvalla. Motiveringen löd:

Siv hittar alltid nya projekt inom alla områden i butiken där det finns något att fila på. Vare sig det handlar om att hitta onödig fys eller att det alltid ska finnas en fruktskål redo till personalen i fikarummet. Hon får på ett fantastiskt sätt med sig resten av medarbetarna i sina projekt och är verkligen ett föredöme för alla andra. Ingen människa går Siv obemärkt förbi och hon visar verkligen intresse och omtanke till var och en. En bra balans mellan en driven och omtänksam medarbetare helt enkelt! Siv bjuder på leenden och skratt och är väldigt omtyckt av både kunder och arbetskamrater. En riktig klippa, alla butiker borde ha en alldeles egen ”Sivan”!

Årets Arbetsplats blev Coop Extra Nacksta, där en glad och rörd Helena Nilsson fick kliva upp på scen och ta emot pris och diplom med motiveringen:

"En arbetsplats som genom att jobba med delaktighet och ansvarskännande också fått alla att känna sig delaktiga i hela butiken och i resultatet. En arbetsplats där synen på sammanhållning och teamkänsla blivit gemensam och bidragit till ett härligt arbetsklimat. Arbetsplatsen är också ett föredöme i mångfaldsarbete. Här samarbetar hjärta och hjärna på ett fantastiskt sätt."

Årets HK-medarbetare blev Anna Lindberg på IT-avdelningen. Motivering:

"Anna är den alltid med fix och trix löser alla problem som dyker upp. Hon är mycket skicklig inom sitt område och ett värdskap som är helt underbart. Oavsett vilken fråga man har tar det aldrig emot att ringa Anna, man vet att man blir positivt bemött och att man får snabb hjälp. Alltid på topp och på tå, hon fixar och står på."

Vi är stolta och glada över våra duktiga medarbetare!