Medlem i Coop Nord

Som medlem i Coop Nord får du ta del av medlemsförmåner i våra butiker samt hos Coops samarbetspartners. Du är även en av våra delägare och har därmed inflytande i vår förening.

Du och många med dig!

Vi har över 297 500 medlemmar i tre län. Tillsammans stärker vi vårt område.

Medlemsförmåner för dig som är medlem

Varje vecka har vi medlemspriser som endast medlemmar kan nyttja i våra butiker. Ytterligare medlemsförmåner får du genom våra samarbetspartners som erbjuder rabatt på resor, hotell och mycket annat. Medlemmar har möjlighet att handla via Shop Express. Medlemmar som handlar över 1 000 kr/månad får medlemstidningen Mersmak och personliga erbjudanden.

Insatsränta och kontobesked

Som medlem i Coop Nord har du en medlemsinsats som finns på ditt insatskonto. Mot bakgrund av rådande ränteläge på marknaden så har Föreningsstämman, som utgörs av förtroendevalda medlemmar, beslutat att räntan på insatskontot 2020 blir 0%.

En effekt av detta blir att kontobesked inte skickas ut med automatik. Om du ändå vill ha ett kontobesked är du välkommen att vända dig till vår medlemsservice via e-post medlemsservice@kf.se eller tel 0771-171717 val 2, 2.

Ansökan om medlemskap

Du måste ansöka om medlemskap och ha ett medlemskort för att ta del av medlemsförmånerna. Medlemsinsatsen är minst 100 kronor, som betalas vid ansökan.

Om du av någon anledning lämnar föreningen får du tillbaka hela din insats plus ränta. Du kan ansöka om medlemskap på flera sätt:

I butik

Du kan betala din medlemsinsats, 100 kr, direkt i din Coop-butik. Du får då ett tillfälligt medlemskort så att du kan börja samla nyttja dina medlemsförmåner direkt. Ditt medlemskort kommer per post inom två veckor efter att medlemsinsatsen är betald. 

Via ansökningsformulär

Du kan även ansöka om medlemskap på www.coop.se Här finns en Länk till ansökningsformulär

Coop Nords stadgar

Coop Nords stadgar

Utträde

Vid utträde ur föreningen betalas din medlemsinsats tillbaka och du kan inte längre nyttja våra medlemsförmåner. Kontakta medlemsservice på medlemsservice@kf.se eller 0771-17 17 17 för att få en utträdesblankett hemskickad med post eller e-post.

Medlemsservice

Har du frågor om ditt medlemskap i Coop Nord får du gärna kontakta oss!

Du når vår gemensamma medlemsservice på medlemsservice@kf.se

E-post till Coop Nords huvudkontor: info@coopnord.se

Telefon till Coop Nords huvudkontor: 090-10 40 00 måndag fredag, helgreia vardagar 08.00-16.00