7 sätt att påverka

Som medlem är du med och äger Coop. Du har möjlighet att vara med och påverka både hur Coop är i dag och hur vi ska utvecklas framöver. Tillsammans gör vi Coop ännu bättre!

7 sätt att påverka

1. Gör medvetna val när du handlar

Som konsument har du en stor makt när du väljer varor i våra butiker. Genom åren har konsumenter påverkat handeln genom medvetna val, till exempel av miljömärkta eller lokalproducerade varor.

2. Tala med butikschef och våra medarbetare i butik

Saknar du något i din butik? Är det något du inte är nöjd med? Våra butikschefer och övriga medarbetare på butik tar gärna emot synpunkter från dig. Telefonnummer till våra butiker hittar du om du söker på butiksnamnet i sökfältet uppe till höger. Maila info@coopnord.se så förmedlar vi kontakten.

3. Kontakta Coop Nords huvudkontor

Om du vill gå vidare eller om du har mer allmänna frågor och synpunkter kan du kontakta oss på föreningskontoret. Medlemsärenden skickar du till medlemsservice@kf.se och övriga frågor till info@coopnord.se. Du kan ringa oss också, vardagar mellan 08.00 till 16.00, telefon 090-10 40 00.

4. Engagera dig i Coop Nord

Ägarombud och kundombud är länken mellan medlemmar/kunder och butik/stormarknad. Tillsammans förbättrar vi vår förening. Läs mer om vad det innebär att vara ägarombud eller kundombud här. Senaste ägarombudsvalet hölls i början av 2022. Nästa val sker 2024. Vill du engagera dig i din butik - Läs mer och prata med butikschefen i din butik. 

5. Kontakta ditt ägarombud

I varje butik finns ägarombud som kan föra fram synpunkter från medlemmar i vår demokratiska organisation. Vill du komma i kontakt med ditt ägarombud? Maila info@coopnord.se så förmedlar vi kontakten.

6. Skriv en motion

Motioner till föreningsstämman skickas till styrelsen och ska ha kommit in senast den 15 januari samma år som stämman hålls. Mer information om hur motioner hanteras och mall för motion hittar du här.

7. Tyck till via Medlemspanelen och Facebook

Du kan anmäla dig till Coops medlemspanel och tycka till om din lokala butik. Medlemspanelen finns här! Du kan besöka någon av våra butiker och stormarknader som finns på Facebook. Sök efter din butik!