Stor arbetsgivare – många jobb

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Just nu pågår stora förändringar för att bli framtidens företag - häng med på förändringsresan!

Visste du om att Coop har funnits i över 110 år? Med oss i bagaget finns en lång erfarenhet, många lärdomar och en otrolig stolthet. Just nu pågår ett omfattande förändringsarbete för att kunna bli ännu bättre och genom att vara med på den resan är du även med och påverkar Coops framtid.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Jobb och utveckling

På  Coop finns en stor bredd av arbetsområden. Idag jobbar majoriteten med försäljning och distribution i butiker, stormarknader och terminaler. Det finns också arbeten inom exempelvis ekonomi, marknadsföring, logistik och IT.

Som medarbetare erbjuds du arbete i ett modernt företag som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvarstagande. Visar du tillräcklig glöd och kompetens så finns stora möjligheter att göra karriär och utvecklas ännu mer hos oss. Vi har många olika interna och externa utvecklings- och utvecklingsprogram för både medarbetare och ledare. Allt handlar om vilja och driv. Hur långt vill du nå?