Stor arbetsgivare – många jobb

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Just nu pågår stora förändringar för att bli framtidens företag - häng med på förändringsresan!

Visste du om att Coop har funnits i över 110 år? Med oss i bagaget finns en lång erfarenhet, många lärdomar och en otrolig stolthet. Just nu pågår ett omfattande förändringsarbete för att kunna bli ännu bättre och genom att vara med på den resan är du även med och påverkar Coops framtid.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Våra värderingar

Coop är ett starkt varumärke men vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre. Vi använder våra fem värderingar som grund i alla beslut som tas.

Affärsmannaskap

Utan lönsamhet stannar ut­veck­ling­en. Därför är det viktigt att varje affär känns bra både för oss som företag, för våra kooperativa ägare och för kunden.

Ansvarstagande

Vi tar ansvar för såväl våra egna beslut och handlingar som för organisationens helhet. Vi tar också ansvar för omvärlden och framtiden – och för att vara äkta.

Mod

Vi vågar göra nya saker, ta ut svängarna och fatta beslut som är bra för kunden.

Glöd

Vi visar passion, stolthet och övertygelse för det vi gör – både med kunden och mot varandra.

Gemenskap

Vi tänker och agerar utifrån våra gemensamma intressen, tillsammans med våra kunder och med varandra. En för alla, alla för en.

Läs mer om vår historia.

Jobb och utveckling

På  Coop finns en stor bredd av arbetsområden. Idag jobbar majoriteten med försäljning och distribution i butiker, stormarknader och terminaler. Det finns också arbeten inom exempelvis ekonomi, marknadsföring, logistik och IT.

Som medarbetare erbjuds du arbete i ett modernt företag som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvarstagande. Visar du tillräcklig glöd och kompetens så finns stora möjligheter att göra karriär och utvecklas ännu mer hos oss. Vi har många olika interna och externa utvecklings- och utvecklingsprogram för både medarbetare och ledare. Allt handlar om vilja och driv. Hur långt vill du nå?

Relaterat innehåll

Jobba i butik

Att jobba på Coop är spännande och utvecklande. Brinner du, precis som vi, för service och sälj? Bra! Hos oss finns det möjlighet att växa.

Jobba på Coop

Vill du vara med och påverka hur våra kunder uppfattar oss? Då har du kommit rätt! Som tjänsteman får du stor insikt i företaget.

Går du i franchisetankar?

Som franchisetagare samarbetar du och drar du nytta av Coops starka varumärke, men butiken driver du själv.

5 skäl att jobba på Coop

Intresserad av att bli Coopare? Här är de fem främsta skälen till att folk väljer jobba hos oss.