Student + Coop = sant

Brinner du som oss för hållbarhet, matglädje och bra råvaror - vill du vara delaktig och bidra till att skapa en bättre värld. Följ med oss på Coop!

Mat är något som engagerar och berör alla.

Hur vi producerar och konsumerar mat idag har stor påverkan på hur framtiden kommer se ut - vi tror på den goda kraften i matsverige och vi är övertygade om att vi genom innovation och nytänkande kan bidra till en mer hållbar värld.

Därför tycker vi att det är extra viktigt att vi som företag kan ta del av den senaste forskningen från högskolor och universitet!

Studentsamarbeten på Coop

Coop samarbetar både lokalt och regionalt med skolor och universitet för att kunna dela vår erfarenhet från branschen men framförallt för att kunna ta del av nya perspektiv. Vi är bland annat huvudsponsor till Retailprogrammet på Handelshögskolan i Stockholm men tar in uppsatser inom alla områden.

Ska vi slå våra kloka huvuden ihop?

Vi är helt övertygande om att det fullkomligt kryllar med drivna studenter som vill göra skillnad. Vare sig det är av intresse att praktisera eller skriva examensarbete så tror vi att det är en win-win situation.

Examensarbeten och uppsatser

Det är många studenter som hör av sig till oss med förfrågningar kring praktik och examensarbeten och vi har tyvärr svårt att ta emot alla.
Under lediga jobb lägger vi upp annonser om examensarbeten och praktik. 

Att jobba som butiksmedarbetare på Coop är ett utmärkt sätt att extraknäcka på under studietiden.