Coop Privatlån - samla dina lån

Coop Privatlån är ett lån utan säkerhet – vi kräver ingen insats från dig för att du ska få ett lån. Första månaden är amorteringsfri vilket innebär att du endast betalar ränta och eventuella avgifter på den första avin.

Samla dina lån hos Coop

Mer om Coop Privatlån här.

Så här går det till att ta ett privatlån:

Låna mellan 15 000 och 350 000 kronor. Då du söker privatlån görs en kreditprövning vilken avgör om du kan få ett lån och vilken ränta du får. Du kan bli erbjuden ett något lägre belopp än du sökt om det sökta beloppet inte kan beviljas.

Välj själv hur länge du vill betala tillbaka. Återbetalningstiden är valbar utifrån storleken på ditt lån. Ett lån på under 50 000 kronor betalas av på mellan två och fem år. Ett lån över 50 000 kronor betalas av på mellan tre år och tolv år. Du kan alltid, utan extra kostnad, lösa ditt lån i förtid eller betala mer än aviserat belopp. Vill du lösa ditt lån i förtid kan du ringa Coop Kundservice för att få reda på hur mycket du ska betala.

Coop-medlemmar får lägre ränta. Räntan sätts individuellt efter kreditprövning. Du som är Coop-medlem får alltid 1 procentenhet lägre ränta från din individuellt satta ränta än vad icke-medlemmar får. Det blir alltså ett förmånligare privatlån för dig som är medlem.

Ansök direkt på coop.se och få svar direkt. Du ansöker enkelt här på sajten och signerar ditt skuldebrev med e-legitimation. Du kan även välja att få ditt skuldebrev hemskickat. Om du som kund väljer att signera skuldebrevet på papper krävs det också att du skickar in en kopia på en giltig legitimation och en handling som styrker utbetalningskonto.

Pengar inom tre dagar. Från att ditt privatlån beviljats, och att vi har erhållit ett signerat skuldebrev, har du normalt sett pengarna på ditt konto inom ca tre bankdagar. Räntan beräknas från det att lånet betalas ut.

För att låna krävs det att du:

  • Är 20 år.
  • Har en taxerad årsinkomst på minst 240 000 kr/år.
  • Inte har några betalningsanmärkningar.
  • Har tagit del av våra lånevillkor.

Medlåntagare 
Är ni två som söker ett privatlån tillsammans är ni gemensamt ansvariga för återbetalningen av lånet och era möjligheter att beviljas önskat lånebelopp ökar oftast.

Ansvarsfullt kredittagande
Var noga med att inte ta ett högre lån än vad du klarar av att betala tillbaka. Du kan räkna på din hushållsbudget på konsumentverkets hemsida.

Finansiella tjänster och produkter tillhandahålls av MedMera Bank AB.
 

Relaterat innehåll

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!