Vildsvinsköttbullar

Bild på Vildsvinsköttbullar
20 minuter

Ingredienser

20 stycken
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 20 minuter

Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.

Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (18 stycken)

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 18

    Planera middagar V.18

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer