Salamichips

Bild på Salamichips
10 minuter

Ingredienser

20 stycken
  • 20 skivor salami
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • Ugn: 200º
  • 10 minuter

Lägg salamiskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen 8-10 minuter. Låt svalna tills de är torra och krispiga.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (17 stycken)

  • torka korv varför

    av kocken, 22 juni 2013
  • Har provat flera olika sorter... Tror all salami funkar!

    av Ingrid, 9 december 2012
  • Vilken salami är godast??

    av Thomas, 12 februari 2012
  • Ugnstemp: 200 grader. Svårt att se står uppe till höger ;-)

    av Nilla, 14 januari 2012
Visa fler

Vad tycker du?

Kommentera receptet

Berätta för andra

Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Vecka 16

Planera middagar V.16

Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

Lägg i inköpslistan

Vecka 17

Planera middagar V.17

Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

Lägg i inköpslistan

Mina Idéer