Pasta med kyckling och spenat

Bild på Pasta med kyckling och spenat
25 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g pasta
  • 500 g kycklingfilé
  • 2 msk olivolja
  • 1 strimlad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 50 g sockerärtor
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 70 g babyspenat
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 25 minuter

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Skär kycklingen i tärningar. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. Tillsätt sockerärtor, grädde, vatten och köttbuljong. Salta och peppra. Koka 5-10 minuter.

Slå kycklingen över pastan och blanda ordentligt. Vänd ner spenaten vid servering

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (53 stycken)

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 18

    Planera middagar V.18

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer