Kokt sparris med hollandaise och skinka

Bild på Kokt sparris med hollandaise och skinka
40 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 12 st vita eller gröna sparrisar
  • 3 dl hollandaisesås
  • 150 g tunt skivad rökt eller lufttorkad skinka
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 40 minuter

Koka sparrisen. Gör hollandaisesås. Lägg upp sparris, gärna i en trave, på fyra små tallrikar. Häll över såsen och lägg på 2-3 skivor skinka.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (3 stycken)

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 16

    Planera middagar V.16

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer