Hasselnötskakor

Bild på Hasselnötskakor
25 minuter

Ingredienser

20 st
  • 3 dl hasselnötter
  • 2 tsk svarta teblad (gärna äppel- & kanelte)
  • 2 dl florsocker
  • 2 ägg, endast vitor

Dekoration:

  • 20 hasselnötter
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • Ugn: 175º
  • 25 minuter

Kör hasselnötter och teblad i en mixer tills nötterna är väl hackade. Tillsätt socker och mixa tills allt är väl blandat. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda i nötterna och klicka ut smeten på en smord plåt. Dekorera varje kaka med en hasselnöt. Grädda i mitten av ugnen i cirka 12 minuter.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (11 stycken)

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 16

    Planera middagar V.16

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer