Flädergranité med mousserande vin

Bild på Flädergranité med mousserande vin
5 minuter + 2 timmar i frysen

Ingredienser

4 portioner
  • 1 dl koncentrerad flädersaft
  • 2 dl vatten
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 2 dl mousserande vitt vin eller cider
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 5 minuter + 2 timmar i frysen

Blanda saft och vatten i en låg form och ställ in i frysen cirka 2 timmar.

Ta ut formen med den frusna vätskan och rispa i den med en sked eller gaffel så att den får en grov textur, ungefär som snö. Lägg genast upp granitén i portionsglas och toppa med färsk mynta. Slå på mousserande vin vid serveringen.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Omdömen (3 stycken)

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 18

    Planera middagar V.18

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer