Basmarinad till kött och fågel

Ingredienser

1 st
  • 3 msk olja
  • 1 msk soja
  • 1 msk vinäger, vin eller pressad citrusfrukt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 1 tsk valfri smaksättning av curry, ingefära, kajennpeppar, chilipulver, garam masala
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

Blanda marinaden i en kraftig plastpåse. Lägg i det som ska marineras och knyt ihop så att påsen blir tät. Kött och fågel marineras 2 timmar eller mer. Vänd påsen ett par gånger under tiden.

Låt marinaden rinna av och torka ytan innan du grillar så undviker du eldslågor och os. Salta helst maten efter grillningen.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Bli först att lämna ett omdöme!

    Vad tycker du?

    Kommentera receptet

    Berätta för andra

    Eller logga in så blir det lättare att hålla reda på dina kommentarer och recept.

    Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    Logga in på Mitt Coop

    1. E-post

    2. Välj lösenord

    3. MedMera

    Skapa inloggning med e-postadress

    Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
    Skapa användare

    Min Återbäring

    Mina butiker

    Mina erbjudanden

    Mina inköpslistor

    Mina recept

    Mina middagar

    Vecka 17

    Planera middagar V.17

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Vecka 18

    Planera middagar V.18

    Utgå från ett färdigt förslag eller komponera din vecka själv.

    Lägg i inköpslistan

    Mina Idéer