Harissaburk

Smaksättare

Är du nyfiken på rosenvatten, harissa och tahini? Här får du tips om hur du kan använda dem i din matlagning.

Harissa

Stark chilipuré. Används som smaksättare eller  bordskrydda.

Granatäppeljuice 

Används som smaksättare i exempelvis marsipanrosor och drinkar.

Tahini 

Sesampasta. Stekta sesamfrön som mals till pasta.

Ajvar relish

Paprika och auberginesås med vitlök. Används som smaksättare.

Rosenvatten

Används framförallt som smaksättare i bakverk och efterrätter.  

Relaterat innehåll

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Mina Idéer