Våra medlemmar

Välkommen till matbutiken som ägs av dig

Coop finns på över 700 platser i landet och är Sveriges enda kooperativa matbutikskedja. Det betyder att att det är du, tillsammans med 3,4 miljoner andra medlemmar, som äger Coop via den konsumentförening du är medlem i (det står på ditt Coop MedMera-kort).

Hur gröna kan vi bli?

Hur gröna kan vi bli?

Bara genom att ta klivet in på Coop har du kommit långt. För när det kommer till riktigt välsmakande mat - hälsosam och schyst mot djur och natur - finns ingen annan som ger dig så mycket att välja på. Hos oss hittar du Sveriges största sortiment av ekologiska, miljömärkta och rättvisemärkta livsmedel.

Änglamarkspriset 2013 - foto: Frida Ström

Barista vann Änglamarkspriset 2013

Vinnare av Änglamarkspriset 2013 blev Barista, Skandinaviens första etiska kaffekedja. Barista serverar enbart ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

bilsd från KFs hållbarhetsredovisning 2010

Hållbarhetsredovisning

Tre övergripande mål fungerar som vår kompass i vardagen: Hållbart sortiment, hållbara butiker och hållbara leverantörer. Att bidra till mer välmående samhällen genomsyrar var och ett av de tre målen.

  Mitt Coop

  Logga in på Mitt Coop

  Logga in på Mitt Coop

  Logga in på Mitt Coop

  1. E-post

  2. Välj lösenord

  3. MedMera

  Skapa inloggning med e-postadress

  Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
  Skapa användare

  Min Återbäring

  Mina butiker

  Mina erbjudanden

  Mina inköpslistor

  Mina recept

  Mina middagar

  Mina Idéer