Medlemsinformation

Medlemsåterbäringen som ger dig mer!
Dra Coop MedMera-kortet och få mer tillbaka! Nu gäller en ny sorts medlemsåterbäring som gör det mycket lönsammare att vara trogen Coop-medlem. Nu kan du få upp till hela 5 % i återbäring med Sveriges bästa medlemskort.

Ju mer du handlar hos oss under en månad, desto högre procentsats får du tillbaka – i reda pengar! Allt du behöver göra för att samla återbäring är att dra ditt Coop MedMera-kort. Alla medlemmar får återbäring!

Om du dessutom betalar med ditt Coop MedMera-kort eller Coop MedMera Visa när du handlar på Coop, får du ytterligare 1 % (oavsett hur mycket du handlar för upp till maxbeloppet 50.000 kr). Som mest kan du få 5 % tillbaka på allt du handlar.


Du får tillbaka:

  • 1 % om du handlar för mindre än 2.000 kr - 2 % om du dessutom betalar med kortet
  • 2 % om du handlar för 2.000 kr eller mer - 3 % om du dessutom betalar med kortet
  • 3 % om du handlar för 3.000 kr eller mer - 4 % om du dessutom betalar med kortet
  • 4 % om du handlar för 4.000 kr eller mer - 5 % om du dessutom betalar med kortet

Nivåerna gäller från första kronan (d.v.s. handlar du för 3.000 kr gäller 3 % från och med första kronan).

Ett exempel: En genomsnittlig familj med två barn, som handlar mat för 4.450 kr i månaden och betalar med något av våra betalkort, får under ett år 2.670 kr i medlemsåterbäring. Och det är bara för matinköpen – sedan tillkommer ju återbäringen för inköp hos alla Coop MedMera Partners: Akademibokhandeln, Bokus, Kronans Droghandel, Hertz, och Swebus, där du får 1 % på alla köp.


Medlemsåterbäringen = pengar tillbaka
på ditt kort

Vår återbäring är i form av riktiga pengar som sätts in på ditt Coop MedMera-kort. När du sedan handlar inom Coop får du frågan om du vill betala med återbäringen. (Om du har samlat ihop minst 25 kr i återbäring.)

Återbäringen beräknas per kalendermånad och sätts in på ditt Coop MedMera-kort i början av månaden efter. På coop.se/minasidor kan du se hur mycket återbäring du har samlat ihop. Det kan du också göra i de gröna Medlemspunkter som finns i många av våra butiker och i Android och iPhone-appen Coop (Obs! inte Coop recept).

Återbäringen är inte det enda skälet till att det lönar sig att vara medlem. Varje vecka har vi massor av bra medlemserbjudanden i våra butiker. Det kan till exempel röra sig om rekordbilligt kaffe eller halva priset på frukt och grönt. Passa på att handla då! Och det är inte bara på Coop du får återbäring på dina inköp utan även hos flera av Coop MedMera Partners.

Dessutom får du 0,5 % återbäring på allt du handlar med Coop MedMera Visa utanför Coop, i hela världen.


Coop MedMera Partners

När du handlar hos någon av våra partners och drar ditt Coop MedMera-kort får du 1 % i återbäring. Detta gäller hos: Akademibokhandeln, Bokus, Kronans Droghandel, Hertz, och Swebus. På sikt kommer du också att kunna betala med din återbäring här.

Obs! Köp hos Coop MedMera Partners, kan ta upp till 3 dagar innan de syns som återbäringsgrundande köp på Mina Sidor.

Relaterat innehåll

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Mina Idéer