Se dina erbjudanden i Medlemspunkten

Checka in på Medlemspunkten

Glömt receptet? På väg att missa dina erbjudanden? Osäker på hur mycket återbäring du har? Allt det kan du snabbt få koll på när du är i butiken.

Gröna Medlemspunkten finns i alla Coops butiker. Här kan du dra ditt Coop MedMera-kort och få massor med matnyttig information – just när du allra mest behöver den.

Dra ditt kort och välj i menyn bland tydliga knappar och se:

  • din återbäring och saldo på ditt MedMera-konto
  • alla dina erbjudanden
  • dina inköpslistor
  • snabbt vill ha recept och inspiration till kvällens middag

Med ett knapptryck kan du också få recept, erbjudanden, inköpslistor och din återbäring utskrivna på en kom-i-håg-lapp.

Hur använder du Medlemspunkten?

– Kollar mina erbjudanden! Jag kommer oftast inte ihåg och då kan jag se det i medlemspunkten. Jag brukar också skriva ut en lapp med de erbjudanden jag har och ta med den i butiken så jag vet att jag tar rätt grejer. Gerda, 39 år, småbarnsmamma som gärna sjunger i kör på fritiden.

– Jag tittar på hur mycket återbäring jag har, och mitt saldo på MedMera-kontot. Det är särskilt bra i slutet av månaden eftersom jag vill se hur mycket matpengar jag har kvar. Samtidigt ser jag ju vilka erbjudanden jag har. Mats, medelålders storstadsbo som gillar att laga mat och vara i sommarstugan.

– I nio fall av tio när jag går in i butiken så tittar jag på min återbäring och vilka erbjudanden jag har. Det kan påverka vad jag sedan väljer att handla. Jag blir uppdaterad i realtid och jag får reda på erbjudandena när det är som mest aktuellt. Bertil, 63 år, engagerad inom idrotten, särskilt i bordtennis och tennis.

– Jag brukar mest använda den när vi har kompismiddagar för att hitta lite inspiration. Vi utgår från något vi är sugna på, kanske pasta eller fisk, och så bläddrar vi bland recepten och hittar vad vi vill ha. Sedan skriver vi ut recepten och går och handlar. Amanda 22 år, som just nu planerar en spännande långresa.

Relaterat innehåll

Visa fler

Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

Logga in på Mitt Coop

1. E-post

2. Välj lösenord

3. MedMera

Skapa inloggning med e-postadress

Fyll i din e-postadress så skickar vi ett meddelande med en aktiveringslänk. Klicka på länken i meddelandet för att fortsätta din registrering.
Skapa användare

Min Återbäring

Mina butiker

Mina erbjudanden

Mina inköpslistor

Mina recept

Mina middagar

Mina Idéer